Info

Betingelser

For at sikre at alle får den bedst tænkelig event, og for at sikre, at vi kan levere den bedst tænkelige service, har vi opstillet nogle rammer for vores leverancer. Nedenfor kan du læse disse betingelser. Du er naturligvis altid velkommen til at KONTAKTE os og stille spørgsmål, hvis I er i tvivl om noget.

Priser

Det er priserne der er angivet på den endelige fremsendte faktura der er gældende, tilkøb kan dog være på særskilt faktura.

Alle priser på vores site er ekskl. 25% moms.

Betaling

Vi sender en faktura, når aftalen er indgået og vi skal venligst modtage betalingen senest 30 dage før arrangementet afholdes.

Barstørrelse

Vores klassiske VW T2 BarVan fylder 5 meter i længden og 2 meter i bredden.
Vores unikke barer fylder 2 meter i bredden og 2 meter i dybden pr. bar. Ved 2 bartendere bruger vi altså 2 x 2 meter, ved 3 bartendere 3 x 2 meter, osv.

Opsætning

Vi ankommer ca. 1,5 time før baren skal åbne og sætter vores BarVans/barer op, og gør klar til udskænkning.

Adgang til vand

Vi skal venligst have adgang til rindende vand til almindelig hånd-opvask under arrangementet. Køkkenvask er helt fint, og det behøver ikke være lige ved siden af baren. Hvis der er industriopvaske-faciliteter (f.eks. i virksomhedens kantine), vil vi meget gerne have besked herom.

Strøm

Vi skal venligst have adgang til strøm (230V) indenfor 2 meter fra vores BarVans/bar.

Afbestilling

Arrangementet kan frit annulleres frem til 30 dage før arrangementet. Derefter mistes det fakturerede ved annullering af arrangementet.

Forlængelse af barens åbningstid

Under de enkelte pakker er der beskrevet betingelser og mulighed for forlængelse af barens åbningstid.

Nedjusteringer af gæsteantal

Mindre end 5 gæster: indtil 2 dage før arrangementet ellers betales fuld pris.
Mere end 5 gæster: indtil 10 dage før arrangementet ellers betales fuld pris.
Dog vil man altid blive faktureret det aftalte minimums antal gæster der er aftalt på arrangementet.

Minimumsregning

Bemærk at vi har minimum pris på alle arrangementer. Årsagen er at vi har store opstartsomkostninger forbundet med et arrangement, som vi skal have dækket ind. I kan naturligvis stadig godt være færre end minimums antal deltagere til et arrangement, men prisen vil ikke blive mindre end den angivet minimums pris.

Transportomkostning

Da en del af vores løsning er klassiske VW T2 Vans som bliver transporteret rundt i Danmark på trailer, dette for at sikre at de altid står så velholdte og klargjorte som muligt til dit arrangement. Til dækning af denne omkostning bliver der på alle arrangementer påført en transportomkostning. Omkostningen bliver påført efter nedstående postnummergrupper:

Postnummer 1000 – 4999 Kr. 2.000
Postnummer 5000 – 5999 Kr. 3.000
Postnummer 6000 – 6999 Kr. 3.500
Postnummer 7000 – 8999 Kr. 4.000
Postnummer 9000 – 9999 Kr. 4.500

Transportomkostning til alle ikke brofaste områder i Danmark beregnes som speciel pris.

Cocktailsortiment

The Beetle Van Event Companys professionelle cocktailbartendere arbejder med et stort repertoire af cocktails, men for overskuelighedens skyld laver vi sæsonmenuer med faste cocktails, som vi tilbyder vores kunder. De indeholder naturligvis mange klassikere og derudover en håndfuld mere eksotiske cocktails, så alle gæster får lejlighed til at prøve både klassiske og nyere cocktails. Menuen bliver fremsendt sammen med tilbuddet.

Skulle I have særlige ønsker til til jeres arrangement, kan vi mod et aftalt beløb tilbyde mange af disse.

Forsikring

The Beetle Van Event Company er fuldt forsikrede både for ansvar og arbejdsskade. Skulle der mod al forventning opstå et uheld, som vi ikke er opmærksomme på under arrangementet, kan vi naturligvis kontaktes for efterfølgende udredning.

Erstatning af glas

Ved størstedelen af vores arrangementer benytter vi rigtige cocktailglas, så I og Jeres gæster kan få den fulde oplevelse af en veltillavet cocktail. Skulle det uheldige ske, at I eller Jeres gæster mister eller beskadiger vores glas i løbet af aftenen, påfører vi den efterfølgende faktura en erstatning for disse glas svarende til deres indkøbspris, som pt. er kr. 16 inkl. moms.

Erstatning af øvrige udstyr

Skulle uheldet være ude og I eller Jeres gæster ved en fejltagelse kommer til at beskadige vores udstyr er vi forsikrede med en mindre selvrisiko på kr. 5.000. I er således kun erstatningspligtige op til dette beløb.